Liefhebbers van fitness, voeding en lifestyle opgelet!!

By  |  0 Comments

Polar, pionier op het gebied van hartslagmeting en draagbare sporttechnologie, introduceert haar nieuwste sporthorloge; de Polar A300. Als gevestigde naam in het segment van de hartslagmeters, luidt de Polar A300 een nieuw tijdperk in op het gebied van sporthorloges voor liefhebbers van fitness, voeding en lifestyle.

Naast de bekende Polar Smart Coaching-functies op basis van hartslag om slimmer te trainen en sneller resultaat te bereiken, beschikt de Polar A300 ook over 24/7 activiteitsmeting om je dagelijkse beweging in kaart te brengen. De A300 is ontwikkeld voor mensen die een gezonde levensstijl belangrijk vinden en die er goed uit willen zien en zich graag fit voelen. De prachtig ontworpen A300 is comfortabel om te dragen en beschikt over een lichtgewicht design.

polar 6

Zes vrolijke kleuren! 

Met de zomer voor de deur is het tijd voor leuke, vrolijke kleuren. De Polar A300 is verkrijgbaar in zes kleuren: blauw, wit, zwart, roze, lichtgrijs en geel. De soepele polsband, gemaakt van siliconen, kan heel eenvoudig worden vervangen door een andere kleur. Voor elke gelegenheid en outfit kies je je favoriete kleur. Extra polsbandjes zijn los verkrijgbaar als accessoire. De A300 is waterbestendig en begeleidt jou 24/7, tot 4 weken aan één stuk door, zonder het horloge te hoeven opladen.

Optimale begeleiding en motivatie met de H7 hartslagsensor 

De A300 geeft in combinatie met de Polar H7 hartslagsensor een goed inzicht in je training en je lichaam. Door de H7 hartslagsensor toe te voegen, leert de A300 je op de juiste manier te trainen, je fitheid te verbeteren en op een gezonde manier je grenzen te verleggen. Door je hartslag tijdens je training te meten, kan de slimme A300 je na je training precies vertellen wat voor training je hebt gedaan en wat voor effect dit heeft op je lichaam. Deze motiveren-de feedback ontvang je direct na je training op het display van je A300.

Wil je gericht trainen, bijvoorbeeld vetten verbranden of je conditie verbeteren? De functie EnergyPointer geeft tijdens je training visueel op het display van je A300 weer waar het accent van je training op ligt; vetverbranding of conditieverbetering. Zo kun je bijvoorbeeld heel gericht in de vetverbrandingszone trainen om gewicht te verliezen. Het enige wat je hoeft te doen, is het display van je A300 in de gaten te houden!

Slimme calorieën 

De Smart Calories-functie berekent het totale caloriever-bruik tijdens het trainen en de dagelijkse activiteit, en toont exact hoeveel calorieën werden verbruikt geduren-de de dag. Draag de H7 hartslagsensor tijdens je training voor de meest nauwkeurige caloriemeting. De H7 hartslag-sensor is verkrijgbaar in 3 kleuren: zwart, roze en blauw.

polar 3

24/7 activiteitsmeting

De Polar A300 is een lifestyle horloge dat je de hele dag draagt. Hij registreert 7 dagen per week, 24 uur per dag, hoe actief je bent. Hij meet je totale actieve tijd, het aantal stappen, de afgelegde afstand, maar ook je slaapduur. Hij laat zelfs zien hoe rustgevend je slaap was!

polar 9  polar 5

Met gratis app en webservice Polar Flow 

De activiteits- en trainingsgegevens van de A300 worden automatisch via Bluetooth Smart overgedragen naar de Polar Flow app en webservice. Word lid van de Polar Flow online community en bundel je krachten met andere trainingsliefhebbers zoals jij en haal meer uit je training.

Ontvang slimme trainingsbegeleiding, bereik je doelen en krijg een beter inzicht in je trainingen en dagelijkse gewoontes. Ook kun je trainingsdoelen invoeren en deze overdragen naar je A300. Zo ga je doelgericht te werk en blijf je gemotiveerd. Voor een diepgaand inzicht bekijk je je vooruitgang per week, maand en jaar. Je deelt je resultaten en trainingsoverzichten met vrienden voor extra motivatie.

polar 4

Verkrijgbaarheid

De elegante Polar A300 is verkrijgbaar vanaf begin juni voor een verkoopadviesprijs van € 119,95, of € 159,95 in combinatie met de Polar H7 hartslagsensor. De verkoopadviesprijs van losse polsbandjes bedraagt € 24,95.

www.polar.nl