Jägermeister en Yellow Claw lanceren limited edition fles

By  |  0 Comments

Wat gebeurt er als je Jägermeister met een vleugje Yellow Claw mixt? Juist: een limited edition Jägermeister fles, designed by Yellow Claw members Nils, Bizzey en Jim zelf! Dit is de eerste keer dat het likeurmerk in Nederland een custom-made fles uitbrengt. De fles komt met een speciale zwart rubberen sleeve, die ervoor zorgt dat de fles perfect ‘partyproof’ is en menig avond kan doorstaan. De Jägermeister & Yellow Claw fles is vanaf nu in beperkte oplage exclusief verkrijgbaar bij Gall & Gall.

jager1

De strakke limited edition fles is geïnspireerd op het moment dat de beat in een track valt: ‘drop the beat’. Dit wordt gesymboliseerd door de iconische gouden druppel op het etiket, met daarin de logo’s van Jägermeister en Yellow Claw verwerkt.

jager3

Jäger Music DJ Program
Jägermeister is onder de naam Jäger Music al enige tijd een household name in de muziekscene. In 2012 werd het Jäger Music DJ Program geïntroduceerd, waarmee Jäger Music een selecte groep getalenteerde dj’s steunt en inspireert door middel van promotie, videoclip support en het verzorgen van allerlei gigs. Jägermeister en Yellow Claw werken vanaf de start van het DJ Program intensief samen en vliegen de hele wereld over voor speciale Jäger Music optredens. Met de lancering van de ‘partyproof’ custom-made fles, wordt de samenwerking tussen de jongens van Yellow Claw en Jägermeister uitgebouwd.

De limited edition Jägermeister & Yellow Claw fles is vanaf 7 september 2015 exclusief verkrijgbaar via Gall & Gall (alle filialen en webshop).