Het eerste natuurlijke zwarte mineraalwater, met fulvinemineralen.

By  |  0 Comments

blk

Blk. Jbee. el. kay], een Canadese creatie, is het eerste natuurlijke mineraalwater waaraan fulvinemineralen zijn toegevoegd. Deze super gezonde mineralen geven het water de zwarte kleur. 

blk 4

Sinds de succesvolle lancering aan de overkant van de Atlantische Oceaan, is blk. omarmd door verschillende celebrities waaronder ook het Victoria Secret model, Allesandro Ambrosio. 

Blk bevat geen kleurstoffen of toevoegingen en is 100% natuurlijk! Het is sterk alkalisch en bevat krachtige elektrolyten. Dit mineraalwater met een pH 8 à 9 bevat een zeer laag natriumgehalte per liter.

In tegenstelling tot de meeste andere ‘gezonde’ drankjes bevat blk. geen koolhydraten, calorieën, suikers of cafeïne.Het drankje zit in een doorzichtige fles en bevat maar liefst 77 sporenelementen. Het is dan ook een natuurlijke bron van vitaminen en energie met een gunstig effect op de lichamelijke gezondheid.

Om een paar voorbeelden te noemen:

Boor verbetert de werking van de hersenen en cognitieve functies, het geheugen en de concentratie.

Silicium is een onontbeerlijk sporenelement voor de huid, het haar, de nagels en het bindweefsel. Zink heeft een gunstig effect op het immuunsysteem, wondgenezing, … Ook germanium ontbreekt niet: het staat bekend om zijn immuunverhogende eigenschappen. IJzer, nog steeds een van de voornaamste voedingstekorten, is essentieel voor de bloedcellen.

Een sterk alkalisch lichaam zal minder snel aan chronische ziekten lijden. Wanneer het lichaam te zuur is, daalt het zuurstofniveau immers en gaat de celstofwisseling erop achteruit. Het complex van fulvinemineralen verrijkt met elektrolyten zorgt voor een betere hydratering van het lichaam.

Blk. is het nieuwe zwart… Water, anders bekeken, anders gedronken.

Blk. zal in de maand april exclusief verkrijgbaar zijn in Nederland bij Het Conservatorium Hotel (Amsterdam), en later ook in een aantal geselecteerde verkooppunten.

Verkoopprijs: fles blk. van 500 ml: vanaf € 4,90

www.getblk.com

blk