Gucci Eyewear 2015 collectie

By  |  0 Comments

Women

Op de 70’s geïnspireerd en ultra lichtgewicht; deze ronden zonnebrillen domineerde de SS’15 Fashion show van Gucci. Een zeer bijzondere technologie werd gebruikt voor deze extreem smalle stalen modellen. Het slanke metalen frame wordt gecombineerd met acetaat details en Havana en gespikkelde Havana glazen, de kleuren van de glazen highlighten de ogen en geven ze een verleidelijke look.

Het kleurpallet bestaat uit: ruthenium met gespikkelde Havana en bruin/blauwe glazen, goud metaal met Havana honingbruin en bruine spiegelglazen, mat zwart met Havana grijs en grijs/blauwe glazen, goud metaal met Havana oranje en bruine glazen en goud metaal met donker grijze en grijze glazen.

 

Men

Op de SS’15 catwalk liet Gucci zonnebrillen zien gemaakt voor de hedendaagse man met een excentrieke en vrije geest. De opvallende vierkanten modellen schetsen een vintage, elegant jet-set beeld. Subtiele en functionele details verrijken het model. Traditioneel vakmanschap, een oog voor luxe en met de hand vervaardigd. Elegant en charmant, net als de drager.

Dit kleurenpallet bevat ook Havana tinten: Havana bruin met groene en bruine glazen. Hiernaast vind je ook tinten als blauw, zwart en grijs terug.

 

www.safilo.com