Game, set, match: Goldbergh!

By  |  0 Comments

  

De grote internationale Grand Slam tennistoernooien vormen de inspiratie voor de nieuwe zomercollectie van luxury sportswear label GOLDBERGH. Laat je verleiden door coole styles, mooie fits en rijke materialen. Game, set, match: Goldbergh!

De collectie bestaat uit twee hoofdthema’s: Lounge en Grand Slam.

Lounge

Luxe casual wear, voor na het werk of sporten. Of om mooi voor de dag te komen in de VIP lounge: relaxed en toch chique.

De sportieve jasjes en trenchcoats vormen zoals gebruikelijk de highlights van de Goldbergh collectie. De verschillende modellen zijn geïnspireerd op baseball- en motor jackets en army shirts. Met veel verrassende materialen, zoals een semi transparante stof die op kant lijkt en een lichtgewicht functioneel ademend materiaal. Maar ook een mooie matte zilveren en gouden stof, een gewatteerde stof met een diagonaal quilt effect en een enzyme washed stoer doek, wat toch soepel valt en zacht aanvoelt.

goldbergh.5 PNG goldbergh

Grand Slam

Modische active wear, voor op de tennisbaan, in ‘the gym’ of op het sportveld (running, golf). Deze sportsfashion-collectie bestaat o.a. uit hippe trainingsjasjes en slank aansluitende broeken, die zowel als pak of los gedragen kunnen worden. Daarnaast zijn er skorts (rokje en broekje ineen), stretch shortjes, leggings en diverse modische tops. Geschikt voor fitness, tennis, running of sport in het algemeen.

 

De nieuwe collectie is te bekijken en te kopen op www.goldbergh.com. Op deze site staat ook een store locator.