Een tas die je op iedere outfit kunt afstemmen.Dat wil jij toch ook?

By  |  0 Comments

Het is tijd voor iets nieuws. Iets wat de vrouw van nu gelukkig maakt. Een vrouw kan nooit genoeg tassen hebben. Het liefst natuurlijk in alle kleuren, om zo af te kunnen stemmen op iedere outfit. Daarom is er nu een nieuwe tassenlijn ontwikkeld genaamd zibaa. Een tas die meer mogelijkheden biedt.  

De tas van de toekomst 

Een nieuwe tassenlijn met meer mogelijkheden. Dat is waar de tassen collectie van ‘zibaa’ voor staat. De tassen bestaan uit twee delen die afritsbaar zijn, en hierdoor eindeloze combinaties geeft. Zo kunt u uw tas op iedere outfit afstemmen.

zibaa9 zibaa8 zibaa7 zibaa5

Van bank naar tas 

Alle tassen worden op een milieuvriendelijke manier gemaakt van meubelleer. Zo hebben we leren tassen waarvan het leer afkomstig is van meubels, maar ook tassen van restleer. We schaffen dus nooit grote nieuwe lappen leer aan, maar kiezen bewust voor het stukje leer wat we nodig hebben voor het maken van een tas.

Eerlijke productie

Een eerlijke productie staat bij ons voorop. Daarom worden de tassen stuk voor stuk met de hand gemaakt in een atelier in Nederland. Hier wordt veel aandacht besteed aan de kwaliteit van de tassen.

Voor meer info KLIK HIER