Lamzac demo in Amsterdam

Wie verdient een Lamzac met kerst?Hij of zij maakt kans op een Lamzac! Dinsdag 22 december om 21:30 uur verloten we 6 Lamzaccen onder de getagde namen. Tot dan!

Geplaatst door LamZac op woensdag 9 december 2015

Deze zomer allemaal in de LamZac

By  |  0 Comments

De LamZac is een product van Nederlandse bodem en bekend uit de finale van Het Beste Idee van Nederland. Er bestaan 2 varianten, namelijk de Lamzac normaal en de Lamzac Hangout. Zie hieronder de beschrijving van beide producten.

Lamzac hangout

Dit een grote zak die je in enkele seconden vult met 600 liter lucht door lucht te happen en op te sluiten. Je kunt er fantastisch op liggen of zitten. Het grote luchtgeraamte zorgt voor een heerlijk zit- en ligcomfort. Door meer naar de punt te verplaatsen ga je rechter zitten. Eventueel is de zak ook kleiner op te rollen (met minder lucht) voor situaties wanneer er minder ruimte beschikbaar is, bijvoorbeeld op een boot. De zeer compact op te vouwen Lamzac Hangout is je ideaal metgezel voor op reis, op festivals, in het park, op het strand en op de boot.

De hangout is gemaakt van sterk nylon ripstop en slijtvast nylon in de sluiting. Alle naden zijn gestikt met sterk leergaren. Opgevouwen is het niet groter dan een chipszak en weegt het ongeveer 1300 gram.

lamzac1 lamzac2 lamzac3 lamzac4

Lamzac normaal

Dit model bestaat uit 1 kussen. Je vult de zak binnen enkele seconden met 300 liter lucht door lucht te vangen en op te sluiten. Deze is geschikt om op te zitten of in te hangen als je er wat lucht uit laat. Daarnaast kun je hem ook gebruiken om luchtbedden en dergelijke mee op te blazen. Opgevouwen is het niet groter dan een chipszak en weegt het ongeveer 1600 gram.

Lamzac normaal lichtgewicht Deze versie is opgebouwd uit een sterke nylon parachutestof. Daardoor is het kleiner op te vouwen en weegt het +/- 700 gram. Desondanks is de lichtgewicht versie een slag groter dan de gangbare normale versie. Daardoor heb je nog meer luchtvolume om iets op te blazen en is er meer plek om met 2 mensen naast elkaar te zitten. Ideaal voor wandelen of verre reizen.

lamzac7 lamzac6 lamzac5

zie voor meer info HIER

lamzac