Design je eigen zonnebril van Blueprint Eyewear

By  |  0 Comments

Al enkele jaren kom ik dit opvallende zonnebrillen merk tegen op de verschillende social media kanalen. ik ben eens gaan kijken wie hier achter zitten.

Blueprint Eyewear; voor goede kwaliteit zonnebrillen met gepolariseerde glazen voor een eerlijke prijs. Dat was het gat in de markt wat Maarten Roodenburg en Floris Zwolsman 4 jaar geleden gevuld hebben door Blueprint Eyewear op te richten.

 

Blueprint timmert inmiddels dus 4 jaar aan de weg, en groeit elk jaar door. De mannen zijn ambitieus; de markt in Europa veroveren en het assortiment uitbreiden is het doel.

Vooral via de sociale media brengt Blueprint zijn producten aan de man, marketing acties en high end content zijn het hoofdonderdeel van de succesformule. ‘’De posts en online advertentie zijn van levensbelang, hoe de content valt bij het publiek bepaald de mate van succes’’

Deze zomer blijft Blueprint populair met hun Design Your Own afdeling, waarbij je een eigen model zonnebril kan ontwerpen. Daarnaast zijn de inmiddels klassieke Noosa, Ashrock en Elba modellen de oogappel favoriete modellen is het huidige assortiment. ‘Ons recept blijft altijd hetzelfde: vernieuwende, goede kwaliteit producten leveren voor een eerlijke prijs.

hier een aantal modellen:

Noosa

Elba

Wharton

 

Kijk HIER voor alle modellen