De term golfkar dekt al lang de lading niet meer…

By  |  0 Comments

Vanwege het grote succes in het Belgische Knokke-Heist, Walcheren (Zuid-West Nederland) en het Spaanse Marbella heeft Invest-Mobile besloten om haar activiteiten uit te breiden naar Amsterdam.

Dit betekent dat de exclusieve Garia ‘city mobiel’, waar Invest-Mobile importeur van is voor de Benelux binnenkort in het Amsterdamse straatbeeld te zien is

. Daarbij is het bedrijf ook reeds bezig om de implementatie van het alom geroemde Park-Drive concept, waar Invest-Mobile founder van is, voor te bereiden. De exclusieve Garia ‘city mobiel’ wordt gebouwd in Denemarken en is marktleider in het topsegment van de elektrische ‘city mobiel’ en trucks. Geen enkel ander merk biedt vandaag dezelfde combinatie van sportieve elegantie, klasse en comfort.

De term ‘golfkar’ dekt al lang de lading niet meer: de elektrische ‘city mobiel’ is ideaal om zich stil, comfortabel en veilig voort te bewegen in een stedelijke omgeving. Omdat ze voorzien zijn van een kentekenplaat en voldoen aan alle Europese normen mogen ze op de openbare weg rijden met een maximale snelheid van 45 km/uur. Mens en bedrijf beseffen meer dan ooit dat de mobiele toekomst groen kleurt. Dat je milieubewust kan leven en toch perfect mobiel kan zijn. Dat bedrijfsprocessen niet alleen efficiënt en slim maar het liefst ook duurzaam zijn. Laat dit nu precies de facetten zijn waaraan de Garia ‘city mobiel’ volledig aan voldoet.

 www.electric-garia.comcaria