Buitengewoon bubbels: champagnebar met stijl

By  |  0 Comments

Bij het drinken van champagne staat uiteraard de kwaliteit van de champagne centraal, maar ook de beleving eromheen is uitermate belangrijk. De mannen van buitengewoon bubbels hebben die twee onderdelen helemaal begrepen. Met een tot champagnebar omgetoverde retro trailer gaan zij het hele land door om op iedere locatie de fijnste champagnes en bubbels te schenken. Met hun mobiele champagnebar streven ze er naar om de exclusiviteit en feestelijkheid van champagne en andere bubbels te combineren met de ongedwongenheid en de persoonlijke touch van een ‘foodtruck’.

Bubbels 3

Uw gasten op een troon met buitengewoon

Buitengewoon bubbels zorgt voor de bubbels én de looks op spectaculaire tuinfeesten, gedenkwaardige jubilea, stijlvolle recepties en andere feestelijke gelegenheden. Zij schenken een met zorg geselecteerd assortiment aan champagnes en andere bubbels op íedere locatie. Uiteraard kunnen er op aanvraag tevens speciaalbieren, wijnen en non-alcoholische dranken geserveerd worden. Ook het laten serveren van passende hapjes behoort tot de mogelijkheden. Om het geheel af te maken zorgen zij desgewenst voor een enorme bellenblazer naast de trailer. Daar wordt toch iederéén vrolijk van?

Dus bent u op zoek naar een fraaie eye catcher bij een feestelijke gelegenheid en wilt u de gasten verrassen met een vorstelijke ontvangst? Dan zou deze mobiele champagnebar wel eens precies kunnen zijn wat u zoekt…

www.BuitengewoonBubbels.nl

bubbels 2

Foto’s van boven naar beneden:

Katja Waltmans Fotografie

Josien van Geffen

Alette Fotografie