De Swatch Christmas Special

By  |  0 Comments

Swatch zet de feestdagen in het licht

 Nu Kerst alweer bijna voor de deur staat, lanceert Swatch een magisch seizoenshorloge. Geïnspireerd door de sfeervolle verlichte straten, vliegende rendieren voor een stralende sterrenhemel en de gezelligheid rondom knusse haardvuren & fonkelende kerstbomen hebben de horlogemakers in Zwitserland een horloge ontworpen ter ere van dit seizoen vol licht.

De wijzerplaat van de LUCINFESTA is een gladde gouden spiegel waarin de sterren op de glasplaat erboven worden weerkaatst. De goudkleurige wijzerplaat is verpakt in een donkerblauwe horlogekast, afgewerkt met sprankelend goud. De band neemt je, door de kleurenexplosie, mee naar een adembenemende vuurwerkshow aan de nachtelijk blauwe hemel. Het is duidelijk tijd voor de feestdagen en Swatch heeft een feest voor het oog gemaakt.

De LUCINFESTA wordt geleverd in een speciale verpakking die het feest van het licht een extra dimensie geeft. Lensvormige oppervlakken creëren een 3D-effect dat de stralende pracht van de Kersttijd nog eens versterkt. Het sprankelende goudkleurige oppervlak van de wijzerplaat is terug te zien op de verpakking, die bekleed is met de decoratieve, veelkleurige designs die ook het horlogebandje sieren. De speciale seizoenseditie van dit jaar is wereldwijd gelimiteerd op 8.888 stuks en wordt gelanceerd op 5 november 2015.

sw2

Bekijk ook de winterse Après-Ski collectie voor meer sfeervolle horloges voor de feestdagen.