De Föhnbar opent haar deuren in de Amsterdamse Frans Halsstraat

By  |  0 Comments

“Let us blow your mind…

bar7

Mani en pedi salons zijn al jaren bekend in het straatbeeld en vullen plekjes in de agenda van vele vrouwen. Een Blowdrybar was er echter nog niet in Nederland. … Tot nu! De Föhnbar opent namelijk haar deuren in de Amsterdamse Frans Halsstraat.

De Föhnbar is een nieuw salon concept met één simpele activiteit: het föhnen van haar. Er wordt niet geknipt of gekleurd zoals bij de kapper, het gaat puur & alleen om het wassen en stylen van het haar. En dit voor een vaste, duidelijke prijs van €30,-.

“Het heerlijke en luxe gevoel als iemand je haar doet: het zit beter en het blijft beter zitten. Maar als je voor elke blow out de hoofdprijs moet betalen bij de kapper wordt dit toch wat minder aantrekkelijk. En dan moet je ook  nog op tijd zijn voor het maken van een afspraak. Genoeg redenen voor ons om een betere en leukere optie zelf te creëren”, aldus Lindsay Pimontel, eigenaar van De Föhnbar.

Een zeer bekend fenomeen in het buitenland en al helemaal ingeburgerd in andere culturen; de ‘blowout’. Dit concept maakt langzaam ook zijn intrede in Nederland. Kapperszaken zijn ruimtes aan het indelen waar alleen geföhnd kan worden maar dit is niet hun key focus. De Föhnbar gaat hier verandering in brengen; het wordt makkelijker om snel gegarandeerd te zijn van een goede coupe tegen een betaalbare prijs. Een afspraak maken kan, maar is niet perse nodig. Het openen van De Föhnbar betekent het creëren van een nieuwe nichemarkt. Het spreekwoord is niet voor niets: “Als je haar maar goed zit..”
bar6 bar5

Kijk voor meer info : defohnbar.nl

Adres:

De Föhnbar

Frans Halsstraat 27hs

Amsterdam

bar