COLORBLIND introducteert 3-D geprinte sieraden van DSD!

By  |  0 Comments

Sinds deze week heeft Colorblind weer een mooi merk toe mogen voegen aan de online store; DSD, Dario Scapitta design.

color7 color4

De DSD collecties die vanaf heden te koop zijn in de Colorblind Store zijn de Sparkling Collection en de Snake collection en zijn 3D geprint. De sieraden zijn gemaakt van erg sterk,maar zeer licht nylon materiaal. Dit maakt dat de sieraden enorm comfortabel dragen.

color8 color2 color6 color3

 

Dario Scapitta                                                                                                                                                                  Dario is geboren in Valenza, Italie, dé stad van de goudsmeden. Hij staat bekend om zijn 3D geprinte sieraden waarbij hij verschillende materialen met elkaar combineert.

COLORBLIND

Colorblind Store is ogpezet in 2015 en draait om zwart en wit design & fashion. Zwart en wit zijn basiskleuren die bij iedereen wel in z’n garderobe hangen. Vanuit deze basis is Colorblind ontstaan, voor liefhebbers van vakmanschap en kwaliteit.

Colorblind is een online platform met een store. In de store worden zowel nieuwe producten van jonge ontwerpers verkocht, als vintage van bekende designer merken.

www.colorblindstore.com