Alpina presenteert de Full Black Alpiner 4 Manufacture flyback chronograaf

By  |  0 Comments

De introductie van de eerste in-house Manufacture flyback chronograaf, in 2015, was een mijlpaal voor Zwitsers horlogemerk Alpina. Met het AL-760 automatisch flyback kaliber presenteerde Alpina niet alleen zijn eerste in-house chronograaf, maar keerde het merk ook terug naar een nul mechanisme. Het horlogemerk presenteert nu met trots een nieuwe ‘full black’ AL-760 Alpiner 4 Manufacture flyback chronograaf.

Het volledig zwarte horloge is een opvallende verschijning. Het horloge blijft trouw aan zijn succesvolle voorganger, maar heeft een meer onderscheidende uitstraling. Het model is voorzien van een zwarte roestvrij stalen kast. De zwarte wijzerplaat krijgt een uniek en krachtig karakter door de lichtgevende beige stukken op de wijzers en de cijferaanduidingen.

horloge 2 horloge 1

De nieuwe Full Black Alpiner 4 Manufacture flyback chronograaf is zoals we van Alpina gewend zijn, een precisie-instrument. Het horloge heeft ergonomisch gevormde knoppen, een schroefkroon, krasbestendig saffierglas en is waterdicht tot 10ATM. De achterkant van de stalen kast is traditiegetrouw versierd met het Alpina logo. Een elegante zwart lederen band met beige stiksels zorgt voor veiligheid en comfort op de pols.

Verkoopprijs vanaf € 4.495,-

www.alpina-watches.com