voetbal meets fashion

By  |  0 Comments

Steeds vaker zie ik het in het straatbeeld verschijnen.. Shirts met de print van een voetbal erop en namen en rugnummers van legendarische voetballers op de rug.

balr 1 balr 7 balr2 

BALR. werd in 2013 opgericht door voetballers Demy de Zeeuw, Eljero Elia en Gregory van der Wiel, met als doel om de twee verschillende werelden van voetbal en mode aan elkaar te koppelen en daar een mooie collectie uit voort te laten komen. Het merk begon met enkel Shirts en Caps en is vervolgens gaan uitbreiden met Jassen, Luxe Reisaccessoires, Sweaters en heeft nu een volledige kledinglijn waar je u tegen zegt.

De kledinglijn van BALR. is een exclusief lifestyle merk dat alles te maken heeft met voetbal. Door de eigen ervaring van de oprichters in de voetbalwereld weten zij precies wat de vraag is in deze (voetbal)wereld. Ze creëren vooral artikelen die zij ook zelf zouden gebruiken zoals een comfortabel trainingspak (voor naar de trainingen), een colbert (voor onderhandelingen), caps, T-shirts en sneakers voor in de vrije tijd. Doordat de collectie uitsluitend op voetbal is geïnspireerd is de collectie dan ook hoofdzakelijk ontworpen voor mannen (op enkele shirts en caps na, die uniseks zijn). De kleuren zijn hoofdzakelijk basiskleuren (grijs, zwart, wit en donkerblauw) waardoor de kleding tijdloos is.

balr5  balr3  balr4

Inmiddels dragen ook vele bekende artiesten als Tiësto, Nicky Romero, Martin Garrix en Chuckie het merk een warm hart toe. Ook voetballers als  Mario Götze (Bayern München), Dani Alves (FC Barcelona), Fernando Torres (Atletico Madrid), Tim Howard (Everton) en Nigel de Jong (AC Milan) zijn vaak in BALR. kleding te vinden.

Ga voor de gehele collectie en  meer inspiratie naar WWW.BALR.COM