TOM FORD “EYEWEAR”

By  |  0 Comments

LENTE/ ZOMER 2015 COLLECTIE

 

Ook voor de lente/ zomer 2015 komt Tom Ford eyewear met opvallende monturen voor zowel vrouwen als mannen. De ‘cat eye’ en pilootmontuur komen veel voor in deze nieuw collectie. Dankzij het bijzondere gebruik van acetaat en metaal hebben deze monturen een verfijnd uiterlijk gekregen.

tf 8 tf 7

Een van de vrouwenmonturen is de Celina, een retro montuur die speelt met de verwachtingen door haar armen met tinten van zilver – lila, goud- bronsmet ivoorwit, en een mix van grijs-perzik.

 

Vanda  is een flashy, licht futuristisch montuur dat het gezicht omgeeft, voor een non-conformistische en zelfzekere stijl. Mini – vijzen op de armen, een exclusief Tom Ford detail, doen die look nog beter uitkomen met omgevende glazen in grijs of paars die haar een dramatische toets verlenen.

 

Thea brengt een retro inspiratie opnieuw tot leven en herziet een vorm uit de jaren ‘50 door een stuk van de acetaat montuur weg te snijden wat voor een lichtere stijl zorgt. Een blinkende parel en een blauwe gemengde versie vullen het meer klassieke gamma aan.

 

Drie nieuwe zonnebrillen duwen de vormen en proporties tot het uiterste. Juliet , ultra – rond, roept de vrouwelijkheid op van de jaren ‘70. Ze bestaat zowel in een zwarte versie, als in havana en onweerstaanbare wijntinten. Haar metalen voorkant waarop je een clip kan vastmaken, zorgt voor een ‘dubbele brug’ effect’ voor een bijkomende impact.

 

Anoushka  transformeert een ‘cat eye’ silhouet met geometrische randen en ultra lichte armen. Het kleurenpalet bestaat uit veel klassieke, chique kleuren zoals grijs of blauw- paars en zwart.

 

Ivana  belichaamt de essentie van de Tom Ford brillen. Voorzien van de iconische kruisende voorkant van het merk en uitgesneden glazen, neemt het de vorm aan van een breed masker, dat licht afgerond is.

Nina  is een verleidelijk ‘cat eye’ montuur die een opmerkelijke combinatie van acetaat en metalen randen laat zien met een vernieuwende afwerking. Een doorschijnend acetaat in huidskleur, blauw of bruin omgeeft de ogen, terwijl een versie in zwart acetaat die samengaat met randen in verguld metaal voor een gevoel van luxe zorgt.

De zonnebrillen voor mannen omvatten een trio monturen geïnspireerd op de pilootmontuur.

Kristen gaat voor een sterke look met een dik montuur en een uitgesproken brug. Deze nieuwe editie van een typische Tom Ford

TF 1

montuur komt voor in een opmerkelijk kleurenpalet, zoals gestreept blauw en grijs.

 

Edward  is een sexy herinterpretatie van de pilootmontuur die volledig is uitgevoerd in metaal, terwijl Sergio (TF377) het beste van beide stijlen samenbrengt. De blinkende, metalen randen op het gekleurde acetaat en zijn kenmerkende open brug maken er een uitgelezen bril van voor een man die zeker is van zijn stijl.

TF2

 

 

Een vierde piloot montuur is ontworpen voor mannen en vrouwen. Eva maakt gebruik van een licht metalen montuur met licht afgeronde verhoudingen. De exclusieve gekruiste voorkant wordt gecombineerd met aerodynamische armen.

tf 3

Het mannenmontuur River  doet denken aan de iconische brillen de jaren 50 met hun vierkante vormen en het contrast tussen het acetaat bovenaan en het metaal onderaan.

tf 4

 

De lente/ zomer collectie stelt eveneens twee unisex zonnebrillen voor met een gedurfde herinterpretatie van de omgevende lenzen. Sasha (TF401) en Sedgewich (TF402) hebben glazen die geometrische vormen aannemen, waardoor ze een bijzonder aspect krijgen van hoekige vensters. Het Sasha montuur heeft een dunnere lijvoering en een meer futuristische look, terwijl het bredere montuur van de Sedgewick zorgt voor een sportievere look.

tf 5

montuur komt voor in een opmerkelijk kleurenpalet, zoals gestreept blauw en grijs.

De lente/ zomer collectie stelt eveneens twee unisex zonnebrillen voor met een gedurfde herinterpretatie van de omgevende lenzen. Sasha  en Sedgewich hebben glazen die geometrische vormen aannemen, waardoor ze een bijzonder aspect krijgen van hoekige vensters. Het Sasha montuur heeft een dunnere lijvoering en een meer futuristische look, terwijl het bredere montuur van de Sedgewick zorgt voor een sportievere look.

De optische monturen van dit seizoen zijn licht, draagbaar en elegant en combineren een extreem verfijnd ontwerp met een schitterende vervaardiging. Het sexy ‘cat eye’ vrouwen montuur  laat een combinatie zien van acetaat bovenaan en fijne metalen randen onderaan. Het effect is ook gebruikt in het vierkante model voor mannen, dat eveneens gedragen kan worden door vrouwen.

tf 9

Bij de monturen voor mannen komt Tom Ford eyewear met het pilootmodel  in minimale stijl. Het model is geïnspireerd door de jaren 30 en onderscheidt zich door haar brug en armen in fijn metaal. Het opvallende retro unisex model  heeft fijne metalen randen aan beide kanten omgeven door acetaat.

kijk voor alle modellen  www.marcolin.com