Swatch laat overal de zon schijnen tijdens Moederdag!

By  |  0 Comments

Ze leerde je ‘dankjewel’ zeggen als je bij anderen mocht eten, ook al kreeg je spruitjes. Ze bracht je bij dat het netjes was het dunste plakje cake te pakken. Ze herinnerde je eraan niet met je mond vol te praten. Nu is het tijd om haar te bedanken voor haar inzet met een elegante uitnodiging in horlogevorm. Een picknickkleed versierd met bloemetjes spreidt zich uit over de Moederdagspecial 2015: ROSES4U. Leuke tijden staan op het menu!

Moeders zijn gegarandeerd dol op dit cadeau, dat ieder boeket overleeft en niet eens water of een vaas nodig heeft. Een mooie bloemenkrans vervangt de cijfers op de wijzerplaat en omarmen een kleine cirkel van rozenknopjes,wat symbolisch is voor de oneindige band tussen moeder en kind. Op de textielen turquoise band met Vichy ruit straalt het Flower power thema met geborduurde roze bloemen. Het horloge roept herinneringen op aan mooie zonnige dagen de je samen doorbracht, viert Moederdag 2015 en herinnert de gever de toekomstige gezamenlijke momenten in te plannen met de persoon die je het leven schonk.

De speciale verpakking van ROSES4U laat zien dat het gras thuis groener is dan bij de buren. Het horloge strekt zich uit over het gazon vol glanzende hartjes . Het is veilig verpakt in een origamistijl papieren picknickleed met Vichy ruit, afgesloten met een dikke kus. Dit smalle pakketje is ideaal om in de picknickmand te verstoppen en te onthullen met lieve woorden (als je mond leeg is natuurlijk)

swatch 3 swatch 2 swatch 4

Swatch wenst moeders en hun trouwe fans een fijne Moederdag en vergeet niet je tanden te poetsen na al het lekkers van de picknick!

swatch 5

www.swatch.nl