REPETTO EAU FLORALE

By  |  0 Comments

REPETTO EAU FLORALE

Na het succes van de eerste twee geurcreaties van het Franse huis lanceert Repetto een nieuwe variant: Repetto Eau Florale. Het is nu tijd voor de ultieme sensualiteit van een ballerina die het hoofdpodium betreedt.

Om deze Acte III een plaats te geven in de creatieve geschiedenis van Repetto, stelden parfumeurs Juliette Karagueuzoglou en Nicolas Beaulieu zich een subtiele regen van bloemblaadjes voor, zoals de blaadjes die tijdens het applaus aan het eind van een balletvoorstelling naar beneden komen dwarrelen. Een sprankelende compositie die met een gevoel van tederheid terugkijkt op de eerste geuren van Repetto, terwijl het een nieuw en uniek verhaal van frisheid vertelt. Deze keer is de roos, die de rode draad vormt in alle drie de geuren, slechts de opening van het parfum.

De geur

Om het podium te betreden, kozen de parfumeurs voor de energieke schil van grapefruit in combinatie met de verrassende geurnoot van pruimenbloesems. In het hart opent de roos langzaam verder wanneer ze in contact komt met een boeket van viooltjes. Op de huid heeft de scherpe sensatie van cederhout uit Virginia de plaats ingenomen van de donkere patchouli die gebruikt is in de compositie van de twee andere geuren. Een ware wervelwind van sensaties, als zwierende tule op het toneel.

Dorothée Gilbert

De prima ballerina Dorothée Gilbert, die trouw is aan Repetto sinds de lancering van de allereerste geur, is opnieuw het gezicht van dit bloemrijke avontuur. We zien haar in haar kleedkamer, op haar spitzen, een stralende lach siert haar gezicht, een sprankeling in haar ogen. Ze wordt omringd door weelderige boeketten van verse rozen.

repertto 3

Repetto Eau Florale is vanaf april 2015 exclusief verkrijgbaar bij ICI Paris XL.

iepertto