OPPOSUITS LANCEERT TWEE KINDERCOLLECTIES

By  |  0 Comments

Pakkenmerk OppoSuits lanceert in juli twee nieuwe collecties: pakken voor jongetjes van 2 tot 8 jaar

oppo1 oppo2 oppo3 oppo

en pakken voor tienerjongens van 10 tot 16 jaar.

oppo7 oppo6 oppo5 oppo4

De kleurrijke kinderpakken met opvallende prints zijn nieuwe varianten op de wereldwijd succesvolle heren- en vrouwenlijnen van het merk. De pakken zijn later dit jaar te koop bij retailers in Nederland als De Bijenkorf, Hudson’s Bay en Bol.com, en bij bekende internationale retailers als Selfridges en Macy’s. Beide lijnen zijn per direct verkrijgbaar via de eigen webshop van OppoSuits.
Vraag vanuit de markt
Met de nieuwe pakken speelt OppoSuits in op de vraag naar pakken voor tieners en jongere kinderen. ”We kregen steeds meer vraag vanuit de markt om ook pakken voor kinderen te gaan produceren. Het was voor ons dus logisch om deze stap te nemen”,
Na maanden van voorbereiding is het bedrijf dan ook ontzettend trots om de nieuwe collecties naar buiten te brengen. “We zijn erg blij met het resultaat. Mijn zoon van drie jaar ook, hij wil zijn pak het liefst elke dag dragen!”

Matchende outfits

Het pak bestaat uit een jasje, pantalon en veilige kinderstropdas. Voor €54,95 kan een compleet pak voor de kleinste jongens worden aangeschaft en een pak voor tieners kost €64,95. De kinderpakken zijn verkrijgbaar in verschillende prints, waaronder een testbeeld- en een stripboekenprint. Kinderen kunnen nu hun outfit matchen met die van hun ouders, want de prints van de jongenspakken zijn ook leverbaar in de versies voor volwassenen.

Kijk voor meer info HIER: