Nieuwe saladebar in Amsterdam; Salad & the City

By  |  0 Comments

salad1

Afgelopen maandag 20 juli opende Salad & the City  haar deuren aan de Bilderdijkstraat 164 in Amsterdam Oud West. Ik zeg zeker een aanrader!!!

Het aanbod van gezonde maaltijden, af te halen of te laten bezorgen, waarbij de kosten niet veel hoger liggen dan de gemiddelde pizza, is momenteel zeer beperkt in Amsterdam.

Dit is de reden waarom Mirjam Ydema & Judith van den Elsen enthousiast zijn begonnen met het opzetten van Salad & the City. Salad & the City is de saladebar gericht op take away & delivery, waardoor je overal in de stad Amsterdam van de salades kan genieten.

Salad & the City is wat Mirjam & Judith betreft dé oplossing voor mensen met een druk leven die houden van gezond en lekker eten en zonder schuldgevoel willen genieten en aan zichzelf denken. Gezond en met name lekker eten simpelweg afhalen, of moeiteloos laten bezorgen is wat de dames betreft exact het cadeau wat je jezelf kan geven na een dag hard werken.

De salades zijn de trots van Salad & the City. Iedere salade is zorgvuldig samengesteld en uitvoerig getest op smaak, kleur, variatie en ‘knapperigheid’. Mirjam & Judith geloven in de kracht van producten die al jaren worden gebruikt; producten die bij wijze van spreken ook door je grootouders werden gebruikt in de keuken en die je niet hoeft te googlen. Naast salades bieden de dames ook knapperig zuurdesembrood met kwalitatief fantastische olijfolie of zelfgemaakte hummus aan, gewoon omdat het zo heerlijk is. En als klap op de vuurpijl kan je ook nog een gekoeld wit wijntje, mooie rode wijn, heerlijk biologisch frisje of een speciaal biertje bij de salades bestellen.

salad3 salad4

Salad & the City bevindt zich in Amsterdam Oud West op de Bilderdijkstraat 164, een fantastische plek met een breed bezorgingsbereik binnen Amsterdam en is zeven dagen per week geopend van 12 tot 21 uur.

Je bestelling laten bezorgen met de elektrische fiets is iedere dag mogelijk vanaf 17 uur tot 21.30 uur.

salad2

www.saladandthecity.nl