MR MARVIS tilt de korte broek naar een next level

By  |  0 Comments

MR MARVIS, een nieuw Amsterdams merk dat zich uitsluitend richt op korte broeken voor mannen, is geboren. Na meer dan een jaar van research en productontwikkeling brengt MR MARVIS shorts op de markt met een ultieme pasvorm en tijdloze look.

 

marvis marvis 5

Anders dan bestaande merken, verandert MR MARVIS de fit en look nooit. Slow fashion noemen ze dit: als iets perfect is, waarom zou je het dan aanpassen. Na een succesvolle crowdfunding campagne, wordt nu de Nederlandse markt snel veroverd en ontvangen de jonge ondernemers bestellingen vanuit Curaçao tot Hong Kong.

 Hoe het begon

Steven Vrendenbarg (34) kwam er na een lange zoektocht achter dat de perfecte korte broek gewoonweg niet bestond. Tijd om samen met designer Aafke Tuin (36) en studievriend David Sipkens (32) het heft in eigen hand te nemen en een shorts merk te beginnen. Het doel: een korte broek die er én goed uitziet, én fantastisch zit én altijd verkrijgbaar is.

De productontwikkeling van MR MARVIS shorts ging niet over één nacht ijs. Meer dan een jaar lang stortte het drietal zich op het onderzoeken van de ultieme fit, het testen van stoffen, en het zoeken naar een naaiatelier in Portugal met het juiste vakmanschap om de shorts met de hand te kunnen produceren. “We zijn bij de ontwikkeling van onze shorts begonnen bij de klant. Tijdens de ontwikkelingsfase zijn we door vele passessies gegaan en hebben tientallen prototypes en samples de revue gepasseerd met als resultaat MR MARVIS’ visie op de perfecte korte broek”, aldus Steven.

MR MARVIS shorts zijn uitsluitend online verkrijgbaar. Bij MR MARVIS wordt niet bespaard op materialen, stoffen en fabricage. Dit resulteert in een hoge productieprijs. Om de shorts tegen een acceptabele prijs te kunnen aanbieden, slaan zij de retail over en leveren alleen direct aan de klant.

Alle shorts een eigen naam en persoonlijkheid

Van hoge kwaliteit katoen en elastiek in de broekband tot aan een hidden pocket voor je telefoon; aan alles is gedacht. Opvallend is dat alle – op dit moment ruim twintig – shorts een eigen kleur, naam en persoonlijkheid hebben. Zo heb je de witte Wimbledons: When hitting an ace is the only option. En de groene Lawns: The Lawns will ensure you are always on the side of the fence where the grass is greener.

 

Kijk voor meer info HIER