Limited edition van de Kiehl’s

By  |  0 Comments

Limited edition van de Kiehl’s Ultra Facial Cream by Selwyn Senatori voor de stichting Trees for All

Een zeer bijzondere en spraakmakende samenwerking in de beautywereld. Kiehl’s Since 1851 lanceerde vanavond voor het eerst in haar geschiedenis een volledig Nederlands project.

Vanaf 18 april, tijdens de Art of Beauty weken, opende Kiehl’s Since 1851, het ‘Kiehls Art café by Selwyn Senatori’ op de vijfde etage van Neerlands mooiste warenhuis, de Bijenkorf Amsterdam.

De energieke kunstenaar Selwyn Senatori maakt exclusief voor Kiehl’s een schilderij waarvan het origineel vanaf 22 april te bewonderen zal zijn in het café, maar waar iedereen thuis nog van kan nagenieten met de limited edition van de Ultra Facial Cream.

Het spannende kunstwerk wordt namelijk als visual op de deksel afgedrukt en gebruikt als verpakking van de Ultra facial cream. Maar hier stopt de bijzondere samenwerking niet.

kiehls 1 kiehls 8

Bij Kiehl’s Since 1851  is ‘giving back to the community’ één van de belangrijkste pijlers van het bedrijf. Vandaar dat Kiehl’s Since 1851 in samenwerking met Selwyn Senatori gekozen heeft voor de stichting Trees for All. Van elke limited edition Selwyn Senatori – Ultra Facial Cream doneert Kiehl’s Since 1851 één (1)  hele boom via de stichting Trees for All. Omgerekend naar geld is dat maar liefst € 5 van de verkoopprijs, die € 24 bedraagt. Kiehl’s Since 1851 heeft het startschot al gegeven en doneert alvast de eerste 100 bomen aan  de stichting Trees for All.

Over Ultra Facial Cream:

Een crème met een lichte textuur voor dagelijkse hydratatie waardoor de huid comfortabel aanvoelt en er mooi evenwichtig uitziet. Hydrateert 24 uur lang zodat het vochtgehalte de hele dag op peil gehouden wordt. De huid blijkt soepel, ook bij gure weersomstandigheden. Helpt vochtverlies te beperken en haalt en absorbeert vocht uit de lucht. 50ml – € 24

hier een kleine  impressie van de lancering Ultra Facial Cream by Selwyn Senatori :

www.kiehls.nl