“Het begin van de nail art revolutie….”

By  |  0 Comments

Reeds te zien op de catwalk van Mercedes-Benz FashionWeek New York. Neo Nail Tech introduceert één van ‘s werelds eerste 3D geprinte Nail Jewellery collectie. Een nieuw futuristisch mode accessoire, waarin de trends; nail art en 3D-printing met elkaar worden verbonden.

De exclusieve 3D geprinte Nail Jewellery; Neo Nails, zijn press-on nagels met 3D structuren die uitspringen. Ze kunnen gemakkelijk op en af worden gedaan en meerdere keren worden gedragen, vergelijkbaar met een sieraad. Ze dienen aangebracht te worden met speciale nagelstickers (adhesive tabs), die de nagels niet beschadigen en gemakkelijk zijn in gebruik.

neo neal 1

Neo Nails worden middels de 3D-print technologie geproduceerd. Dit is een innovatieve productiemethode die het bedrijf in staat stelt “state-of-the-art” design voor de nagels te creëren. Hierbij wordt nail art gezien als een verlengstuk van mode en niet langer als decoratie.

neo neal6 neo neal5 neo neal 5 neo neal 6

Future Candy is de eerste exclusieve collectie die door Neo Nail Tech wordt gelanceerd.

Een set kost €24,95 per set van twee Neo Nails (inclusief adhesive tabs). De collectie bestaat uit 7 designs (ULLA, JOLLY, RAYZ, TING BEE, BREE BREE, POP FAITH, GIBZ LI) verkrijgbaar in 6 trendy kleuren.

neo neal3

www.neonailtech.com