Dom Pérignon Methamorphosis by Iris van Herpen

By  |  0 Comments

De kracht van de Schepping en het dwarse universum van Iris van Herpen

Dom Pérignon maakte tijdens New York Fashion Week haar veelbelovende nieuwe samenwerking met de wereldberoemde Nederlandse mode ontwerper Iris van Herpen bekend: Dom Pérignon Metamorphosis by Iris van Herpen.

Dom Pérignon onthulde, in aanwezigheid van bekendheden als Anja Rubik, Coco Rocha, Kelly Rutherford, DJ Bob Sinclar en vele anderen, de Limited Edition ‘End of Year’ 2014 bestaande uit: Cocoonase, een kunstwerk van de hand van Iris van Herpen en een exclusieve Limited Edition serie van geschenkdozen met daarin een fles Dom Pérignon Vintage 2004.

De exclusieve nieuwe samenwerking combineert Iris van Herpen’s futuristische denken met de speelse expressie, eindeloze innovatie en het zichzelf steeds opnieuw uitvinden van Dom Pérignon. De Nederlandse fashion designer won onlangs de ANDAM fashion award, een prestigieuze Franse mode prijs.

Dom Pérignon werkt al lang samen met ontwerpers en de kracht van deze inspiratie is universeel:

samenwerkingen werden gerealiseerd met designers, hedendaagse kunstenaars en nu kiest Dom Pérignon de kant van de mode, dit kondigt een nieuw hoofdstuk voor de iconische champagne aan.

www.domperignon.com

71400588-VanHerpenV2WhitekHD-original