De vijf Muzes van MOAM

By  |  0 Comments

Paul Bellaart fotografeert vijf Nederlandse gezichten voor MOAM

Manuel Broekman, Harriet Calo, Sabrina Meijer van AfterDRK, Tjitske Reidinga en Georgina Verbaan poseerden allen met de sjaals uit de nieuwe collectie van MOAM collective 2015. ,,Ik wilde proberen de rijkheid uit de collectie terug te laten komen in één beeld, en ik ben dan ook ontzettend trots op dit eindresultaat”, aldus Martijn Nekoui, initiator van MOAM.

De vijf gezichten zijn geportretteerd door gerenommeerd fotograaf Paul Bellaart, Jetteke van Lexmond tekende voor de styling van de shoot. De vijf gezichten én het gehele team werkten allen belangeloos mee aan deze shoot, om op deze manier het jonge talent van MOAM te supporten. Tjitske Reidinga:,,Ik houd ontzettend van fotografie en mode en dit soort initiatieven, dus het leek me meteen heel leuk om mee te doen”. Georgina Verbaan ,,Als ik kan bijdragen aan het verbreden van een platform voor jong talent, dan doe ik dat natuurlijk heel graag. En daarnaast vind ik de collectie echt prachtig”.

MOAM Sjaal

Speciaal voor deze collectie heeft MOAM collective een exclusieve sjaal geproduceerd van 100% Merino-wol met een unieke print. De sjaal met roze print is gebaseerd op het concept van de collectie en is enkel geproduceerd als limited edition van 100 stuks. De sjaal is online verkrijgbaar via

www.moamcollective.com