De Perfecte Boxershort bestaat!!!

By  |  0 Comments

De revolutionaire boxershort JuDa Fashion voor top-sporter én de gewone man.

JuDa boxershorts tillen de beleving van ondergoed naar een hoger niveau. Niet alleen zien ze er goed uit, ook zijn de boxershorts van van Juda Fashion gezond en verbeteren zij de sportieve prestaties van zowel de top- als de amateursporter. “Ze zijn beter, maar niet duurder dan de gemiddelde merk boxershorts”, Binnenkort liggen ze bij de betere sportspeciaalzaken en herenmodewinkels.

De shorts zijn in twee verschillende verpakkingen verkrijgbaar:

juda 1 juda 7

Elke man die boxershorts draagt zal het probleem herkennen: pijpjes die omhoog kruipen en al na één keer bukken vaak irritant aanvoelen. Dit probleem word de wereld uitgeholpen door de Boxershorts van JuDa fashion. Door de siliconenstripjes die enigszins op de huid plakken, blijft de stof goed zitten dit is echter niet alles. “De boxershort is daar waar nodig extreem elastisch, waardoor hij de ‘stemmingswisselingen’ van de man opvangt. Het zit dus zeer comfortabel.”

juda 4 juda 3 juda 2

De boxershort van JuDa Fashion verbetert daarnaast ook sportieve prestaties. Het verkoelende en ademende materiaal zorgt voor betere doorbloeding waardoor de temperatuur in de liesstreek en rond de balzak met vier graden zakt. “Dit zorgt voor de aanmaak van zes procent extra testosteron, waardoor je alerter bent, meer energie hebt en dus beter gaat presteren.

Topsporters als ambassadeurs

De resultaten van verschillende topsporters die in de testfase hebben meegewerkt, illustreren die laatste opmerking. Zo won turner Epke Zonderland in 2012 Olympisch goud in een boxershort van JuDa Fashion. “Quote van Epke” “Mijn concurrenten trainen net zo hard als ik, dus als ik door deze boxershort twee procent beter ga presteren is dat al pure winst’.”

Andere ‘ambassadeurs’ zijn onder meer marathonschaatstopper Gary Hekman, vechtsporter Alistair Overeem, voetballer Derk Boerrigter van Celtic en de voetballers van FC Groningen.

Het prestatiebevorderende effect os ook net zo goed voor de amateursporter, maar nog belangrijker is dat het dragen van de boxershort in het dagelijks leven goed is voor de gezondheid. Het geheim zit hem ook hier in het materiaal, de ergonomische schnitt en de coating die ervoor zorgen dat de temperatuur rondom de balzak met vier graden daalt.

Uit alle onderzoeken die al gedaan zijn blijkt dat een lagere temperatuur zorgt voor een betere doorbloeding richting de balzak en daarmee een betere zaadproductie. Dat terwijl één op de zes mannen juist last heeft van traag zaad. Ook is uit een onderzoek van uroloog onder 600 vrachtwagenchauffeurs gebleken dat een lagere temperatuur rondom de balzak de kans op prostaatkanker vermindert.”

Ga hier naar de site van JuDa Fashion

juda5