Cold Method “MODERN AFRICAN WARRIOR”

By  |  0 Comments

Voor het in Amsterdam gevestigde mannenmodemerk Cold Method is de inspiratie voor Spring/ Summer ‘15 collectie uit een warmer continent gekomen en wel uit Afrika.

Dit seizoen zal de ‘Modern African Warrior’ icoon staan. Meer en meer mensen in Afrika vertrekken naar de grotere steden in de hoop een leven op te bouwen in de bruisende centra.

CM 1 CP 4

Niemand minder dan zijzelf zullen de dunne lijn tussen het traditionele en het moderne leven beter begrijpen. Van de buitenkant lijken ze op de moderne zakenman maar in hun hart maken ze nog steeds deel uit van de oude stam die hebben gevochten met de leeuwen en olifanten.

Het ‘Modern African Warrior’ thema is uitgevoerd met opvallende prints. Zoals een tijgerprint en een all over jungle print. Maar voornamelijk wordt de collectie uitgedrukt in haar warme, levendige kleuren zoals Pompejaans rood en goud van de oogst en het warme zand.

Met deze collectie blijft Cold Method trouw aan zijn cleane stijl maar met een meer stedelijke sfeer. De zomerse pakken zijn zowel casual als gekleed voor ieder moment.

CM 2

Met deze collectie voorziet Cold Method de zakenman, als wel de innerlijke krijger

ga hier naar de webiste van Cold Method