Black Label Amsterdam

By  |  0 Comments

“Me? A mermaid? Grow up baby, they don’t exist I’m a unicorn.”

B.L.A. –  Black Label Amsterdam – is een online shop voor en door eigenzinnige vrouwen met een uitgesproken smaak. De shop combineert nieuwe kleding en accessoires met customized vintage items. Gecreëerd en beheerd vanuit Amsterdam, is het label een weerspiegeling van de geest van deze stad; vrij, creatief en altijd met een rauw randje.

bla 8 bla 7

Oprichters Donna Dieperink en Alèxe Jansen willen een inspirerend, maar vooral toegankelijk, platform bieden dat vrouwen inspireert om een stapje verder te gaan in hun kledingstijl. “In landen als bijvoorbeeld Australië en Amerika bestaan dergelijke shops inmiddels al een tijdje, maar Nederland lijkt hierin vooralsnog achter te blijven. Dat is zonde, want het mode-straatbeeld in Amsterdam is verre van saai, maar juist kleurrijk en inspirerend. Wij voelden daarom de behoefte een webshop te lanceren met wat meer durf, maar dan zonder hoge internationale verzendkosten.” aldus Donna en Alèxe.

Bij B.L.A. kun je terecht voor nieuwe internationale merken, zoals het Deense jeans brand 2nd One en de zonnebrillen van Quay Australia. Daarnaast verkoopt de shop rock ’n roll vintage items uit de jaren ’70 en ’80. In de speciale ‘Designed by B.L.A.’ sectie is de ‘customized vintage’ te vinden: speciale stukken die door Donna en Alèxe zelf met de hand worden bewerkt. Op de blog deelt B.L.A. behind the scenes foto’s, interview vlogs met inspirerende ondernemers en geeft DJ/producer Don Diablo wekelijks een muziektip.

Ga HIER naar de site van B.L.A