AMSTERDENIM

By  |  0 Comments

De wintercollectie 2015 van Amsterdenim is als een winterdag in Amsterdam.

amsterdam 5

Ga met ons mee en wij laten jou de stad door onze bril zien. We gaan op de fiets en met de boot naar plekken waar je Amsterdam intens gaat beleven.

Wij beginnen vandaag bij cafe Sjaan waar de houthaard ons verwarmt, altijd een warm welkom waar jij 1 kan zijn met de mensen om jou heen, geniet van het nu Welkom in Amsterdam.

Zo is de stad is gebouwd, om de wereld te verbinden. De structuur van de stad met steeds weer een nieuwe gracht, dit is het gevolg van succesvolle handel. De bijzondere grachtenpanden zijn het bewijs van onze sterke koopmansgeest.

Wij zijn trots op waar Amsterdam voor staat: gezelligheid, je welkom voelen, tolerantie, musea, kunst, denim, mode en handel.

Om Amsterdam te bouwen werd gebruik gemaakt van platbodem zeilboten met de bruine zeilen. Van deze bruine zeilen werden later vaak werkbroeken gemaakt. De bruine kleuren van deze zeilen gebruiken we voor de binnenzakken van onze broeken. Vanuit respect voor het verleden maken we met onze authentieke details een verbinding naar het heden.

Van een winterwandeling in het Vondelpark tot het eindigen in je favoriete club, voor elke situatie en locatie jouw outfit.

Amsterdenim herken je aan het logo, de knopen, het blauwe stiksel op de achterzak.                                                                                                               Het verhaal van Amsterdam staat geprint op de binnenzak.

Als je goed kijkt naar het logo, zie je dat de drie kruisjes uit het wapen van Amsterdam, de bruggen, grachten, puntdaken en natuurlijk de naam Amsterdenim.

amsterdam 2amsterdam 1

Laten we samen genieten van de Denimhoofdstad van de wereld, Amsterdenim.